BAHTERA BAHAGIA

Daisypath Anniversary Years Ticker Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, July 31, 2009

DAH MASUK 7 BULAN

sedar tak sedar kejap ja dah masuk 7 bulan..tak sabar rasanya nak tunggu insan yang dikandung lahir melihat dunia ni...Alhamdulillah sepanjang ngandung ni tak dak rasa alahan yang teruk..moga semuanya selamat...
dah msuk 7 bulan ni,...ada yang pesan dah kena get ready pakaian n barang2 dalam keta..ada la siap skit2...sebenarnya tak tau nak cerita apa..saja sekadar nak update skit2 dalam ni...supaya tak berabuk..gambar nanti nadia masukkan...tak sempat..

3 comments:

AmieMunick said...

alhamdulillah..kejap je kan dah 7bulan, lg 3bulan... lama tak jumpa nadiyah..tentu dah pandai senyumkan..dulu muka rungsing ja memanjang.. skrg yg dipikirkan telah nadiyah lalui..kak aniah tumpang gembira..jgn lupa update gmbr terkini..semoga selamat melahirkan.. amin.. jaga diri baik2.

Nadiea said...

terima kasih kak aniah..berkat ikhtiar kami selama ni n doa semua gak.rasa kejap la plak.doakan kami berdua selamat...raya ni balik dak...bleh sembang panjang...

AmieMunick said...

raya nie balik penang dulu..raya ketiga atau ke4 kami balik johor.. tahun lepas raya di johor dulu...baru ke penang.. taip2 raya sementara takdak anak,kami akan cuba balik dua2 kg..:)tak sabaq jumpa nadiyah jugak...