BAHTERA BAHAGIA

Daisypath Anniversary Years Ticker Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Monday, August 31, 2009

berjaya gak

gambar2 ni masa pi bercuti kat damai laut, lumut..



sedang membeli belah sikit2 kat pekan lumut...dok belek baju tu..berkenan tapi keadaan badanku kini tak mengizinkan..takut macam sarung nangka lak nanti.


tak banyak aktiviti yang dapat dilakukan masa kat sana...bukan tak dak..tapi diriku ja yang tak berapa sesuai kini...suamiku juga terpaksa temankan aku ...mana taknya...antara xtvti yang ada..cycling, treaking, tenis...n ada la beberapa vtvti lsak yg len...

hanya xtvti ni ja yang mampu aku teman suami masa kat sana..amat membosankan.




ni plak xtvti yang kami lakukan seterusnya,,,shopping kat pekan lumut....



ni suasana kat apartment yg kami tinggal...bleh la..tapi kalau pi family syok lagi rasanya..ada dapur n ruang tamu.


ni gambar sebelum bertolak ke lumut...dan lagi posing no..

2 comments:

AmieMunick said...

bestnya g jalan2..ada kursus ka g bercuti? seronoknya pi pangkor tak? tidoq dimana?

Nadiea said...

dapat pakej free..dikesempatan yg ada ni..tu pi gak lumut...baucer tu tahan 3 bulan ja...nak p lepas bersalin tak sempat dah..